*/

ŠTA DOBIJAŠ?

Platforma milanadelic.com je osmišljena da te pokrene da počneš da se baviš fizičkom aktivnošću i svojim zdravljem kako bi bio srećniji, ispunjeniji i zadovoljniji sobom.

Poseban akcenat je stavljen na ljude koji imaju poteškoće sa skidanjem masnih naslaga. Kada izvršiš uplatu izabranog paketa, dobijaš neograničen pristup čitavoj platformi na mesec dana, tri meseca ili šest meseci (u zavisnosti od toga koji paket si izabrao).

Šta dobijaš registracijom na platformu?

- brojne treninge u trajanju od 20 minuta, 30 minuta i 40 minuta (kardio treninzi, treninzi snage, treninzi fleksibilnosti). Svi treninzi su sa glasovnim instrukcijama o pravilnom izvođenju i imaćeš osećaj kao da se nalaziš sa trenerom na času. Treninge možeš da uključiš kada god želiš, gde god želiš i koliko god puta želiš.

- rasporede treninga u zavisnosti od nivoa utreniranosti i raspoloživog vremena. Jasan raspored treninga će ti pomoći da lakše stigneš do svog cilja i ne preskačeš treninge.

- jednostavan plan ishrane u skadu sa tvojim dnevnim potrebama ukoliko želiš da gubiš kilograme (čak i u skladu sa time da li konzumiraš mlečne proizvode i gluten ili ne)

- video recepti svih obroka koji se nalaze u planu ishrane i još mnogih drugih koji će ti pomoći da stigneš do cilja

POTREBNO JE SAMO DA DONESEŠ ODLUKU.

PRIJAVI SE